Zondag van het werelddiaconaat 13 oktober 2013 Zondag van het werelddiaconaat 13 oktober 2013

met liturgisch centrum:

De mensen van de wereldwinkel hadden alles uitgebreid neergezet en kijk eens hoe feestelijk de tafel geworden was.

We hebben genoten van een fijne dienst,

de CantoRei leerde ons weer nieuwe liederen aan: lied 992 en lied 1000 uit het nieuwe liedboek "Zingen en bidden in huis en kerk"

en de kinderen bereidden zich voor op hun gezamenlijke moment

Het lichtje wat mee zou gaan werd met vereende krachten aangestoken:

Na de preek beeldde 1 van de kinderen het verhaal van Elia bij de rots uit: niet in de storm, niet in het vuur, maar in de stilte kwam God.

We genoten van ons gezamenlijke koffiemoment met (uiteraard) weer de sublieme baksels van Hanneke

(helaas; fotograaf had eerst enkele verplichtingen dus een deel van de baksels was al weggewerkt)

en een bezoekje aan de wereldwinkel.

Wat een feestelijke zondagmorgen!