Zondag van het werelddiaconaat 12 oktober 2014 Zondag van het werelddiaconaat 12 oktober 2014

En langzamerhand ook gewoontegetrouw weer in Rehoboth...
Met een liturgisch centrum:

Tienke las voor ons uit Genesis 16: van Abraham, Sara en het lot van Hagar... Hagar, gezien door God.
Voor de collecte vertelde Henriet over het werk van United Mission to Nepal en het belangrijke werk daar verricht onder de arme bevolking: leren omgaan met HIV/Aids en deelname aan zelfredzaamheidsgroepen....Met het lenen van geld voor een geit kunnen gezinnen daar geholpen worden in het eigen onderhoud te voorzien.
Na de dienst gewoontegetrouw de kofiie met gewoontegetrouw de koek van Hanneke. Heerlijk, gezellig, ontmoeten.

En we namen allemaal een kijkje bij de Wereldwinkel. Mevrouw Kerkhof had al verteld over het positieve effect van eerlijke handel voor de producenten en boeren in "arme landen".

Met de zegen en een goed gevoel gingen we naar huis, de nieuwe week in.