Muziek Muziek

De “CANTOREI”
Een Cantorij is een (meestal kleine) groep mensen, die met zang en muziek medewerking verleent aan erediensten van de Geloofsgemeenschap Reiderland. Onze naam is afgeleid van de woorden Cantorij en Geloofsgemeenschap Reiderland.
Wij repeteren in het gebouw REHOBOTH in Nieuweschans op donderdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur. Van september t/m mei verlenen wij één keer per maand medewerking aan de viering in Finsterwolde of Nieuweschans.
NIEUWE LEDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM!!!
Zou je ook mee willen zingen in de CantoRei, kom dan gerust eens op donderdag naar Nieuweschans om te luisteren en eventueel ook mee te doen.