Oldambt Pinksterdienst 19 mei 2013 Oldambt Pinksterdienst 19 mei 2013

Niet zoals het de bedoeling was op het strand bij Midwolda, maar in de naastgelegen sporthal. Buiten was het bewolkt en fris. Jammer, maar een goede beslissing om het binnen te doen. De hal was keurig verzorgd

We werden welkom geheten in vele talen: enkele kinderen lazen een welkom voor in een andere taal en de gemeente groette in die taal terug

We vierden op een mooie en gevarieerde manier het Pinksterfeest.

Heel feestelijk met de muziek erbij.

Aan het eind van de dienst werd een aantal duiven, het symbool van Pinksteren, bij de grote deur vrijgelaten. Ze vlogen terug naar huis.

Na de dienst was er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie met nog een toegift van muziekvereniging Prins Hendrik.

Heel fijn om samen met onze buurtjes uit Oostwold, Nieuwolda, Midwolda en Scheemda zo te mogen vieren.