Diensten april 2017

26 – 03           09.30 uur        Finsterwolde: ds. B. van der Woude
                                               Collecte: diaconaal: KerkinActie 40 dagen.
                                               Collecte: schaal: Verwarming gebouwen.

19.00 uur        Finsterwolde: ds. W. Jöhlinger  ( Regio-vesper)

02 – 04           09.30 uur        Oostwold: ds. W. Jöhlinger
                                               Koffie na de dienst!

09 – 04           09.30 uur        Nieuwolda: Pastor Huizing   Palmpasen
                                               Collecte: diaconaal: KerkinActie 40 dagen.
                                               Collecte: schaal: Eigen diaconie.

13 – 04           19.30 uur        Finsterwolde: Pastor Huizing, Witte donderdag/Avondmaal

14 – 04           19.30 uur        Bad Nieuweschans: ds. Jöhlinger, Goede vrijdag.

15 – 04           20.30 uur        Oostwold: Pastor Huizing,  Stille zaterdag.

16 – 04           09.30 uur        Oostwold: Pastor Huizing en ds. Jöhlinger, Pasen
                                               m.m.v. COMBO en  de CantoRei.  Koffie na de dienst.
                                               Collecte: diaconaal: JOP
                                               Collecte: schaal: Algemeen kerkenwerk.

23 – 04           09.30 uur        Finsterwolde: ds. W. Jöhlinger.
                                               Kindernevendienst: Hanneke.
                                               Collecte: diaconaal: Eigen diaconie.
                                               Collecte: schaal: Onderhoud orgel.

30 – 04           09.30 uur        Oostwold: ds. B.L. van der Woude.
                                               Collecte: diaconaal: Kerkrentmeesterlijk quotum.
                                               Collecte: schaal: Eigen diaconie.

07 – 05           09.30 uur        Nieuwolda: Pastor Huizing.
                                               Collecte: diaconaal: Diaconie landelijk.