PKN
Protestantse Gemeente Reiderland
 
Afscheid godsdienstjuf Greet Ruben 27 juni 2014 Afscheid godsdienstjuf Greet Ruben 27 juni 2014

Het boek "Dwars door de storm"  van Martine Letterie over een stukje geschiedenis van kinderen in het Oldambt; dit heeft ongetwijfeld haar interesseErik Ader sprak namens de Aderstichting en memoreerde de diverse linkjes tussen de Aderstichting en Greet en namens dienstencentrum GVO (godsdienstig vormingsonderwijs) sprak mw. Geluk. Aan haar ook de lastige taak een waardige opvolger te vinden voor juf RubenJa, en toen mocht juf Greet zelf wat zeggenZo dacht ze o.a. aan het moment in 1982 waarop mw. Ader haar vroeg het godsdienstonderwijs in Drieborg op zich te nemen. Het boek wat mw. Ader haar daarbij gaf heeft haar geinspireerd: een Groninger pastorie in de stormOok een ander cadeau, wat ze bij haar 25 jarig jubileum had gekregen, had prachtig materiaal"Door een gekleurde bril" kinderpoezie; onuitputtelijk en ook hieruit inspiratie: voor bijv. een afscheidscadeau voor de kinderen.
Een mooie boekenlegger met een hele mooie teksten een bedankjeUiteraard werd er ook op een feestelijke manier afscheid genomen van de doelgroep: de kinderen! Een lekkere lunch en een gezellig samenzijn en natuurlijk mooie cadeau's en lieve woorden.
Juf Ruben heeft haar sporen verdiend en laat wat achter!
 

terug
 
 
Komende zondag27 – 05  09.30 uur Nieuwolda  Cremerstraat
Pastor Huizing Piersma 
Organist: dhr. Dijkhuis 
1e:  Kerkrentmeesterlijk quotum 
2e - Kerk
3e - Diaconie plaatselijk
       
Welkom!
 
BUREN IN DE STREEKGEMEENTE

Klik HIER voor de websites van onze buurgemeenten.
 
Leesrooster
NBG  Bijbelteksten 
 
 
Contact
Voor opmerkingen, vragen
mail  
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.