PKN
Protestantse Gemeente Reiderland
 
Kinderen, jeugd Kinderen, jeugd

KINDERNEVENDIENST
Decennia lang hebben tijdens de zondagse viering  de 4-12 jarigen hun eigen viering gehad. Helaas komen in de laatste jaren zelden (groot)ouders met kinderen naar de kerk. Kerkenraad en leiding van de kindernevendienst  beraden zich over de mogelijkheid, wel of niet door te gaan met de voorbereiding van de kinderdienst.
In de Schakel en op onze site kunt u zien, of er tijdens de kerkdienst wel of geen kindernevendienst plaatsvindt.
LEIDING:
Eri de Groot         Lauthenlaan 1 Nieuw Beerta        0597-522255
Ietje de Graaf        
Hanneke de Graaf   

CATECHISATIE  
    In de puberteit gebeurt heel wat. Met lichaam en ziel en geloof. Je bent niet zomaar volwassen. Als kind leef je anders dan als tiener. Je beleeft nu vele dingen intenser – of waar je je gisteren nog druk om maakte, maakt je nu niet uit. Relaties veranderen. Ook de relatie met God, tot Jezus Christus, tot de gemeente. Op catechisatie zal er ruimte zijn om aandacht te besteden aan al die veranderingen. Alleen wat jullie belangrijk vinden is hier belangrijk. Want het gaat om jullie geloof en twijfel, om jullie leven en jullie hoop en vrees. Ook wil ik proberen, zoveel ik ertoe in staat ben, met jullie mee te gaan, ook zal ik niet verheimelijken wat volgens de bijbel en de christelijke leer richting wijst in het leven. Voor een eerste kennismaking en het opzetten van een programma: neem contact op met ds. W. Jöhlinger, 521533
 

terug
 
 
Komende zondag27 – 05  09.30 uur Nieuwolda  Cremerstraat
Pastor T. Huizing
Organist: dhr. Dijkhuis 
1e:  Kerkrentmeesterlijk quotum 
2e - Kerk
3e - Diaconie plaatselijk
       
Welkom!
 
BUREN IN DE STREEKGEMEENTE

Klik HIER voor de websites van onze buurgemeenten.
 
Leesrooster
NBG  Bijbelteksten 
 
 
Contact
Voor opmerkingen, vragen
mail  
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.