Kerkdiensten mei 2017

30 – 04           09.30 uur        Oostwold: ds. B.L. van der Woude.
                                               Collecte: diaconaal: Kerkrentmeesterlijk quotum.
                                               Collecte: schaal: Eigen diaconie.

07 – 05           09.30 uur        Nieuwolda: Pastor Huizing.
                                               Collecte: diaconaal: Diaconie landelijk.
                                               Collecte: schaal: Algemeen kerkenwerk.

14 – 05           09.30 uur        Bad Nieuweschans: ds. Struif, Groninger dienst
                                               Kindernevendienst: Ietje
                                               Collecte: diaconaal: Eigen diaconie.
                                               Collecte: schaal: Liudgerstichting.

21 – 05           09.30 uur        Finsterwolde: ds. Fortuin, Delfzijl   Koffie na de dienst!
                                               Collecte: diaconaal: Eigen diaconie.
                                               Collecte: schaal: Zending.

25 – 05           09.00 uur        Oostwold: Pastor Huizing  Hemelvaart Koffie na de dienst!
                                               Collecte: diaconaal: Kerkrentmeesterlijk quotum.

28 – 05           09.30 uur        Nieuwolda: prof. Veldhuis, Bellingwolde
                                               Collecte: diaconaal: Landelijke diaconie.
                                               Collecte: schaal: Algemeen kerkenwerk.

04 – 06           10.00 uur        Oostwold Rietkraag: ds. W. Jöhlinger Regiodienst Pinksteren
                                              Koffie na de dienst!
                                               Collecte: diaconaal: REGIO Pinksteren.
                                               Collecte: schaal: Werelddiaconaat.

11 – 06           09.30 uur        Bad Nieuweschans: ds. W. Jöhlinger   Avondmaal
                                               m.m.v. CantoRei
                                               Kindernevendienst: Eri.
                                               Collecte: diaconaal: Pastoraat UMCG.