Kerkdiensten juli 2017

02 – 07            09.30 uur         Nieuwolda: ds. Rienstra
                                                Collecte: diaconie: JOP
                                                Collecte: schaal: Algemeen kerkenwerk

09 – 07            09.30 uur         Bad Nieuweschans: ds. Hiemstra, Almelo.
                                                Kindernevendienst: Hanneke.
                                                Collecte: diaconie: Eigen diaconie.
                                                Collecte: schaal: Onderhoud orgel.

16 – 07            09.30 uur         Finsterwolde: ds.dr. Veldhuis, Bellingwolde
                                                Collecte: diaconie: Diaconaal vakantiewerk.
                                                Collecte: schaal: Algemeen kerkenwerk.

23 – 07            09.30 uur         Regio Finsterwolde: ds. W. Jöhlinger  (Koffie na de dienst)
                                                Collecte: diaconie: Regio Jongerenwerk Schienvat.
                                                Collecte: schaal: Algemeen kerkenwerk.

30 – 07            09.30 uur         Regio Oostwold: pastor Huizing (Koffie na de dienst)
                                                Collecte: diaconie: RDF: Zeemanshuis Eemshaven.
                                                Collecte: schaal: Eigen diaconie.

06 – 08            09.30 uur         Regio Scheemda: ds.vd Woude (Koffie na de dienst)
                                                Collecte: Regio Scheemda