Kerkdiensten augustus 2017

06 – 08            09.30 uur         Regio Scheemda: ds.vd Woude (Koffie na de dienst)
                                                Collecte: Regio Scheemda

13 – 08            09.30 uur         Regio Winschoten Vennekerk: ds.vd Woude (Koffie na)
                                                Collecte: Regio Winschoten.

20 – 08            09.30 uur         Regio Midwolda Dorpskerk: ds.vd Woude (Koffie na)
                                                Collecte: Regio Midwolda

27 – 08            10.00 uur         Regio Meeden: HK pastor Huizing  (Koffie na de dienst)
                                                Collecte: Regio Meeden.

03 – 09            09.30 uur         Regio Nieuwolda: ds. Rienstra (Koffie na de dienst)
                                                Collecte: Regio Diaconie landelijk
                                                Collecte: Schaal: Algemeen kerkenwerk.