PKN
Protestantse Gemeente Reiderland
 
Veurnoam/voornaam 24 mei - 30 juni 2014 Veurnoam/voornaam 24 mei - 30 juni 2014

Al maanden  waren drie beeldende kunstenaars uit Finsterwolde, Ria van Krieken, Mirja Wark en Marian Smit bezig om een tentoonstelling in de kerk van Finsterwolde te realiseren.
Het viel Mirja op, als overbuurvrouw van het kerkhof, hoe mooi en bijzonder de oude Groningse voornamen zijn.

Ook Ria en Marian waren enthousiast. Alle drie maakten ze kunstwerken met als thema deze voornamen.Kunstwerken van Ria in onder andere grote schaalvormen, van Mirja in geweven banieren en van Marian door namen in de ruimte te hangen.
Van 24 mei tot 30 juni is dit te zien in  de kerk te Finsterwolde.
U bent allen van harte welkom om deze expositie te komen bekijken. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur en tijdens de tuin- en kunsttiendaagse (20 t/m 29 juni) van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 24 mei was de officiële opening van deze bijzondere expositie. In een volle kerk:Tijdens de Hemelvaartsdienst op donderdag 29 mei werd er ook aandacht besteed aan deze kunstwerken door de kunstenaressen zelf .Een prachtig PROJECT!!!
 

terug
 
 
Komende zondag27 – 05  09.30 uur Nieuwolda  Cremerstraat
Pastor T. Huizing
Organist: dhr. Dijkhuis 
1e:  Kerkrentmeesterlijk quotum 
2e - Kerk
3e - Diaconie plaatselijk
       
Welkom!
 
BUREN IN DE STREEKGEMEENTE

Klik HIER voor de websites van onze buurgemeenten.
 
Leesrooster
NBG  Bijbelteksten 
 
 
Contact
Voor opmerkingen, vragen
mail  
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.